Itsenäisyysjuhlia Espanjassa

Olen Suomalainen – laulu kaikui komeasti Torremolinoksen camping-alueella.

Olen Suomalainen – laulu kaikui komeasti Torremolinoksen camping-alueella.

Noudatimme täällä Espanjassa omalta osaltamme valtioneuvoston kehotusta juhlia 100 v Itsenäisyyttä. Järjestimme 3.12.2017 camping Torremolinoksessa, jossa asumme talvet asuntovaunussa, Suomi 100 coctail-partyt vuosien varrella tutuksi tulleille alueen asukkaille, muille tuttaville ja harrastuskavereille.
Mukana oli monia eri kansalaisuuksia: hollantilaisia, tanskalaisia, norjalaisia, ruotsalaisia sekä tietysti suomalaisia, yhteensä 51 henkilöä.
Osa ulkomaalaisista kunnioitti väreillä Suomea, yksi rouva oli pukenut sinisen leningin, pikkukoiralla oli sininen rusetti ja Lars toi sinivalkoisia kukkia lahjaksi.
Suomen liput liehuivat, kun Paavo Hirvonen lauloi komeasti Olen Suomalainen. Hän sai raikuvat suosionosoitukset ja laulu tallentui monelle kameralle.

Varsinaisen 100 vuotisjuhlapäivän 6.12 vietimme Acociacion Finlandesa Costa del Sol -yhdistyksen juhlissa muiden 100 vieraan joukossa nauttien iltapalasta, tasokkaasta viulu- ja pianomusiikista. Lopuksi oli tanssia kuten linnan juhlissakin.

Leena ja Matti Grönroos

Leena ja Matti Grönroos

Leenan isä Erkki Rastas on syntynyt Kurkijoella.

Lisää luettavaa...