Kurkijokelaisen juhlavuosi alkaa

Ensimmäinen Kurkijokelainen ilmestyi marraskuussa 1949.

Ensimmäinen Kurkijokelainen ilmestyi marraskuussa 1949.

Kurkijokelaisen 70. vuosikerta, sen ensimmäinen lehti on juuri ilmestynyt.
Pitkä taival on takana, edessä tuntematon tulevaisuus.
Kurkijokelainen on voimissaan, juhlistimme lehden 60-vuotisjuhlissa. Samaa voi sanoa tänäänkin. Voimme iloita yli 50 uudesta tilaajasta viime vuonna, toki poistumaa oli enemmän, mutta jokainen uusi lukija on meille ensiarvoisen tärkeä.

Mitä juhlavuosi tuo tullessaan?

Lehtemme ilmestyy yhä edelleen useimmin karjalaisista pitäjälehdistä, yhteensä 24 numeroa, joista kaksi paksumpaa kaksoisnumeroa. Tästä hiitolaisesta ja kurkijokelaisesta ihmeestä kiitos teille lukijat ja kirjoittajat.
Juhlimme Pitäjäjuhlien yhteydessä lauantaina 10.8.2019 hauskojen iltamien merkeissä. Päivän muusta ohjelmasta tarkemmin vielä myöhemmin.
Marraskuussa lehtemme ensimmäisen numeron ilmestymisen aikoihin järjestämme yhdessä Kurkijoki-museon kanssa näyttelyn, jossa kerrotaan lehden historiasta ja muistakin Kurkijokelaisen lukijoita kiinnostavista asioista esinein ja tekstein.
Lehden sisällössä juhlavuosi näkyy pitkin vuotta. Myös martoilla on tänä vuonna juhlavuosi ja he näkyvät ”martta-palstalla”, urheiluakaan emme unohda.
Syksyllä alkaa sarja Hiitolan ja Kurkijoen kartanoista ja hoveista. Julkaisemme myös joitakin kiinnostavimpia artikkeleita juhlavuosilta uudelleen. Tuttuina ja luettuina jatkavat Sanomalehtikatsaus ja Hiitolan kästyökori sekä kylälehdet.
Syntymäpäivälahjaksi Kurkijokelainen toivoo, että jatkatte lukijoinamme ja viette lehden viestiä eteenpäin.
Siitä syntyy lehden tulevaisuus!

Lehtiartikkeli Kurkijokelaisen 50-vuotisjuhlista.

Lehtiartikkeli Kurkijokelaisen 50-vuotisjuhlista.

Lisää luettavaa...